Ağzıda dağılan un kurabiyesi yapmak için hangi malzemeleri kullanmalıyım? Tereyağı ve pudra şekerinin oranları ne olmalı? Ayrıca, hamurun kıvamını ayarlamak için un eklerken dikkat etmem gereken bir şey var mı? Önceden ısıtılmış fırında pişirme süresi yeterli mi, yoksa kurabiyelerin üstü pembe olmadan çıkarılmamalı mı? Bu tarifte irmik eklemek zorunlu mu, yoksa isteğe bağlı mı?
Ağzıda dağılan un kurabiyesi yapmak için hangi malzemeleri kullanmalıyım? Tereyağı ve pudra şekerinin oranları ne olmalı? Ayrıca, hamurun kıvamını ayarlamak için un eklerken dikkat etmem gereken bir şey var mı? Önceden ısıtılmış fırında pişirme süresi yeterli mi, yoksa kurabiyelerin üstü pembe olmadan çıkarılmamalı mı? Bu tarifte irmik eklemek zorunlu mu, yoksa isteğe bağlı mı?
Cevap yaz