Margarinsiz kakaolu kurabiye yaparken en çok hangi malzemeyi kullanmanın lezzeti etkilediğini merak ediyorum. Özellikle sıvı yağın çeşidi tat üzerinde nasıl bir fark yaratıyor? Tarifin adımlarını uygularken, pişirme süresinin ne kadar kritik olduğunu anladım. Sizce kurabiyelerin yumuşak kalması için fırından çıkarırken dikkat etmemiz gereken en önemli nokta nedir?
Margarinsiz kakaolu kurabiye yaparken en çok hangi malzemeyi kullanmanın lezzeti etkilediğini merak ediyorum. Özellikle sıvı yağın çeşidi tat üzerinde nasıl bir fark yaratıyor? Tarifin adımlarını uygularken, pişirme süresinin ne kadar kritik olduğunu anladım. Sizce kurabiyelerin yumuşak kalması için fırından çıkarırken dikkat etmemiz gereken en önemli nokta nedir?
Cevap yaz